Verpakkingen voor zee- en luchtvervoer

Verpakkingen voor zee- en luchtvervoer

Mozer biedt u haar diensten voor verpakkingen voor zee- en luchtvervoer aan. Om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke bezittingen in perfecte staat getransporteerd worden, kregen onze professionele verhuizers een opleiding in internationale verpakkingstechnieken.

Ze hebben bovendien kwalitatief materiaal dat uw eigendom optimaal beschermt. Dankzij onze solide en sterke dozen geniet u van een foutloze verhuis.

Verpakkingen voor zee- en luchtvervoer op maat

Mozer biedt ook verpakkingen voor zee- en luchtvervoer op maat. Onze verpakkingsdozen passen zich aan de inhoud en het gekozen transportmiddel aan.

Van eenvoudig beschermingsmateriaal tot het vervaardigen van kasten op maat: ons breed gamma verpakkingen zal zelfs de meest veeleisende klant verrassen.

Verpakkingsdozen voor maximale bescherming

Moeten uw goederen de Middellandse Zee over en bent u bang dat ze niet in goede staat zullen aankomen? Onze maritieme verpakkingen hebben diverse lagen zijdepapier die uw breekbare voorwerpen beschermen. Het servies wordt beschermd met kartonnen tussenschotten. We gaan op dezelfde manier te werk voor luchtvervoer.

Meer informatie over onze diensten voor een verhuis via zee of luchtvervoer? Neem contact met ons op !