Exit management

De toekomst van uw afgedankte meubels

Facilitymanagers of zaakvoerders die het meubilair van hun bedrijf op de best mogelijke manier willen beheren, vragen zich altijd af wat er moet gebeuren met hun afgedankte meubilair of het meubilair dat niet meer past binnen de huidige look van hun bedrijf.

Er zijn niet veel alternatieven:

  • de stukken in een ruimte (kelder, zolder, magazijn of parking) bewaren en dus kostbare vierkante meters verliezen - en betalen - om gedurende maanden aan een stuk kasten en bureaus op te slaan om daarna te constateren dat ze overbodig zijn en dat ze dus toch nog weg moeten.
  • een verkoop aan het personeel organiseren in de hoop toch nog enkele euro's te recupereren maar tegelijk ook moeten instaan voor de organisatie van de verkoop;
  • de meubels laten vernietigen: dat is de gemakkelijkste oplossing maar dit is weinig milieuvriendelijk en altijd erg duur.

Onze oplossingen zijn milieuvriendelijk en bieden het materiaal voor een redelijke prijs aan groeiende bedrijven in opkomende landen aan.


Mozer sloot een partnership met een bedrijf dat is gespecialiseerd in Exit Management, namelijk de aankoop van meubels die nog in goede staat zijn en die na renovatie en eventuele herstellingen, naar derdewereldlanden worden gebracht.

Dit is een burgerinitiatief dat de hulp aan ontwikkelingslanden combineert met een goed beheer van de materiële resources van uw bedrijf..