Uw experts voor alle high-tech verwijdering · ziekenhuis · kantoor · kwetsbare apparatuur

Mozer, kwaliteitstandaard

Als onderdeel van de continue verbetering van de kwaliteit van haar diensten, werd de groep Mozer in 1996 ISO 9002 gecertificeerd. Sinds 2000 is dit uitgegroeid tot een ISO 9001-certificering.

In mei 2017 gingen we over naar ISO 9001:2015. Op die manier beantwoordden we volledig de huidige kwaliteitsstandaarden. Door deze norm toe te passen kunnen we ook vandaag nog onszelf uitdagen en voortdurend blijven verbeteren.

Mozer in de voorhoede van innovatie

De Mozer groep is altijd in de voorhoede van technologische innovatie geweest en is een pionier op dit vlak. Zo waren onze voertuigen de eerste in België die op afstand werden gevolgd.

Onze IT-afdeling heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om u beter, efficiënter en transparanter te bedienen. U kunt gebruik maken van de portal om uw bestellingen te plaatsen, op te volgen, uw voorraden in het depot te bekijken en verschillende rapporten lanceren.

Onze depots zijn natuurlijk beheerd via een WMS en barcodebeheer met het oog op een snelle turnaround en een indrukwekkende betrouwbaarheid bij het coderen van gegevens.

Voertuigen worden altijd gevolgd en sturen ons elke dag hun status en positie. Alweer om u een onberispelijke service te garanderen.

Er zijn verschillende formats zodat uw IT-systemen met de onze kunnen praten.